PARTYBAND / MUSIK I RY UGE 27

På dette hold skal vi spille nye og gamle hits. Hits som i tidens løb, har fyldt alverdens dansegulve. Fælles for numrene er, at de alle har et fedt groove, et ørehængende tema eller et catchy omkvæd.

Værktøjer og redskaber i musik
Vi skal groove, spille tight, lytte til hinanden, leve os ind musikken og sammen skabe vores eget musikalske udtryk. Vi arbejder med instrumentkendskab, genrekendskab, rytmisk forståelse, dynamik, sjove breaks og lækre korstemmer.

Sjovt at være med
Det vigtigste er, at vi har det sjovt når vi spiller sammen, så alle kan være med og føle sig godt tilpas uanset alder, niveau og erfaring.

Sammenspilshold
Besætningen kan indeholde trommer, perkussion, bas, el-guitar, keyboard/klaver, sangere og blæsere … Da det er et sammenspilshold, bliver det bliver nok for kedeligt kun at være danser.

Underviser, priser og tilmelding

 

Underviser
Mikael Kjær, trommeslager og musiklærer på Rytmisk Center, Kbh

Priser
Voksne: 5.600,-
Unge under 25 år 3.600,-

Tilmelding
Tilmeldinger til sommerkurserne starter 6. november 2023 kl. 12.00

Scroll to Top
BrODERI & BUDSKAB

På faget Broderi og budskab kobles håndens og hovedets arbejde. Vi skal nørkle med broderi – som faktisk er ekstremt sjovt og svært på samme tid – og vi skal reflektere over forholdet mellem netop håndens arbejdet og hovedet. Hvad sker der med vores hjerne, når vi fordyber os i et håndværk? Hvad er flow? Hvad giver det os, når vi mestrer noget?
Underviser: Anne

BRODERI & BUDSKAB er en del af valgfagene på Ry Højskole