Dessertjokes og tyrkisk jamsession

[vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

DESSERTJOKES OG TYRKISK JAMSESSION

[/vc_column_text][vc_column_text]Så fløj to dage mere forbi. Vi fik lavet lækker mad på kokkeskolen, opfandt konceptet dessertjokes – og kunne endelig holde øjnene åbne længe nok til at gå ud og få en drink og lidt lokal jam-session.

I går var vi så på mediebesøg hos Wall Street Journal og en af Tyrkiets største aviser, Hürriyet. Vi spiste frokost i det hippe Tophane-område, hvor luksuscaféer ligger side om side med forladte ruiner med de ældgamle sten stikkende frem eller beklædt med dugget mos og græs, – side om side med graffiti.

Her mødte vi den tyrkiske freelancejournalist, Vildan Ay, der har forladt den selvcensurerende, tyrkiske mediebranche.

De næste dage arbejder vi hver for sig på vores journalistiske projekter. Vi skriver om alt fra syriske flygtninge til kvindelige mønsterbrydere og gadekatte.

Fra journalisterne dagbog denne uge i Istanbul

[/vc_column_text][vc_separator type=”transparent” position=”center” up=”2″ down=”0″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”18859″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” alignment=”center” img_size=”415×280″][vc_empty_space height=”32px”][/vc_column]

Scroll to Top