PLANTEUNIVERS / RY FOR FAMILIER UGE 28

PLANTER OG DESIGN – Jord og beskidte fingre er et must, når vi sammen forbinder ideer og natur til nye designs. Det bliver en uge, hvor håndarbejde er i fokus, og hvor du kan skabe nye kreationer til din bolig og give liv til din gamle garderobe.

Planteplaneter og planteterrarier
Med kyndig vejledning fra designer Kaja Skytte får du lov til at kreere Planteplaneter og arbejde med de smukke planteterrarier i glas, hvor planterne lever i deres egne lukkede økosystemer.

Egne designs med hjem
Når ugen er omme, tager du derfor hjem med dine helt egne unikke plantedesigns til dit hjem.

Plantefarvning
Vi skal også eksperimentere med de magiske plantefarver og afprøve ældgamle dampeteknikker og opleve magien i den store blå indigogryde. Du kan her give liv til din gamle garderobe, farve silketørklæder, viskestykker og eksperimenter løs.

Eksperimenter
En uge med leg og eksperimenter i heksegryderne.

Underviser, priser og tilmelding

 

Undervisere
Kaja Skytte og Benthe Boesen

Priser
Voksne : 5.600,-
Unge under 25 år : 3.600,-
Børn 10 – 17½ år : 2.800,-

Tilmelding
Tilmeldinger til sommerkurserne starter 6. november 2023 kl. 12.00

Scroll to Top
BrODERI & BUDSKAB

På faget Broderi og budskab kobles håndens og hovedets arbejde. Vi skal nørkle med broderi – som faktisk er ekstremt sjovt og svært på samme tid – og vi skal reflektere over forholdet mellem netop håndens arbejdet og hovedet. Hvad sker der med vores hjerne, når vi fordyber os i et håndværk? Hvad er flow? Hvad giver det os, når vi mestrer noget?
Underviser: Anne

BRODERI & BUDSKAB er en del af valgfagene på Ry Højskole