TEGNING / RY CLASSIC UGE 26

Velkommen til en uge i tegningens og kreativitetens tegn!

I Tegning kommer vi til at arbejde ud fra det overordnede tema: NATUR, og forhåbentlig vil du opleve, hvordan verden åbner sig for dig, når du tegner den. Når du tegner, giver du ting opmærksomhed, du ikke normalt lægger mærke til, og det er med til at give dig en større forståelse for den verden, der omgiver dig. I denne uge har vi den omkringliggende natur som omdrejningspunkt.

Tegneøvelser og individuelle udtryk
Vi skal tegne meget. Og forskelligt. Øvelserne vil både være klassiske tegneøvelser, som øger den tekniske formåen hos den enkelte, men også kunstneriske benspænd, der styrker den kreative proces og giver inspiration til dit eget individuelle udtryk. Vi skal øve os i at se med henblik på at kunne gengive et meget præcist udtryk, men vi skal også arbejde med en mere alternativ, legende og eksperimenterende tilgang til tegning. Vi skal blandt andet tegne med blyant, kul, kridt, tusch og tråd og undersøge, hvad de forskellige materialer, streger og teknikker kan give tegningen. Blandt andet skal vi også lave vores eget tegnekul.

Sætter gang i den kreative proces
Der stilles en hovedopgave, som vi arbejder på i løbet af ugen. Opgaven sætter gang i den kreative proces hos den enkelte. Resultatet er individuelt og munder måske ud i en sekvens af tegninger, et zine, en tredimensionel tegning, et stort format eller måske noget helt andet.

Opgaven ’forstyrres’ dagligt af forskellige øvelser, der giver mulighed for at eksperimentere og undersøge nye veje og retninger for dit personlige udtryk.

Vi glæder os til at møde dig!

Underviser, priser og tilmelding

 

Underviser
Karen Fogtmann

Priser
Voksne: 5.600,-
Unge under 25 år 3.600,-

Tilmelding
Tilmeldinger til sommerkurserne starter 6. november 2023 kl. 12.00

Scroll to Top
BrODERI & BUDSKAB

På faget Broderi og budskab kobles håndens og hovedets arbejde. Vi skal nørkle med broderi – som faktisk er ekstremt sjovt og svært på samme tid – og vi skal reflektere over forholdet mellem netop håndens arbejdet og hovedet. Hvad sker der med vores hjerne, når vi fordyber os i et håndværk? Hvad er flow? Hvad giver det os, når vi mestrer noget?
Underviser: Anne

BRODERI & BUDSKAB er en del af valgfagene på Ry Højskole