I JAZZENS FODSPOR / R.U.F. UGE 31 | 29. JULI – 4. AUGUST 2023

I JAZZENS FODSPOR – Til hverdag spiller vi alle sammen jazz. Vi træffer spontane beslutninger, improviserer og agerer i sammenspil med vores omgivelser. På RUF-modulet I jazzens fodspor tager vi skridtet videre, når vi dykker ned i musikgenrens forunderlige verden og spidser ørene til at tilgå og forstå dens mangfoldige udtryk. For hvad er det egentlig, der kendetegner jazz? Hvorfor vælge at dedikere sit liv til snuskede jazzklubber? Og hvor er det fængende omkvæd gemt henne?

Jazzmusiker og jazzsnob
Alt det og meget mere får du svar på, når vi gennem lege, samtaler og øvelser lytter os igennem jazzhistorien, dyrker kulturen, og ikke mindst selv spiller noget god jazz! Hvem ved, måske fødes din indre jazzmusiker og jazzsnob?

Alle kan være med i Rys egen Jazzklub
Modulet kræver ingen musikalske færdigheder – Rys egen jazzklub beder blot om nysgerrighed som entrébillet.

Værter, priser og tilmelding

 

Værter
Johan Kjær Houver og Hjalte Hviid Mikkelsen

Pris
Pris kr. 3.600,-

Tilmelding
Tilmeldinger til sommerkurserne starter 6. november 2023 kl. 12.00

Scroll to Top
BrODERI & BUDSKAB

På faget Broderi og budskab kobles håndens og hovedets arbejde. Vi skal nørkle med broderi – som faktisk er ekstremt sjovt og svært på samme tid – og vi skal reflektere over forholdet mellem netop håndens arbejdet og hovedet. Hvad sker der med vores hjerne, når vi fordyber os i et håndværk? Hvad er flow? Hvad giver det os, når vi mestrer noget?
Underviser: Anne

BRODERI & BUDSKAB er en del af valgfagene på Ry Højskole